Premianti v II. pololetí 2020/2021

Druhé pololetí uplynulého školního roku bylo v pořadí třetím, které drasticky poznamenala koronavirová opatření. Ačkoliv metody distanční výuky jistě pokročily na straně učitelů i žáků, nelehce se přijímá skutečnost, že čtvrťáci se podívali do školy už jen o maturitách, druháci a třeťáci absolvovali prezenčně pouhé 3 z 20 výukových týdnů, prvňáci o dva více.

Pozitivní hledisko nalezněme třeba v obvyklém vyhlášení premiantů. S průměrem 1,0 se primusem školy už potřetí stal Miloslav Vlček z tehdejší 3. A, o stupínek za ním skončily Veronika Tučková, Nela Šturmová a Felicia Voina, která byla současně nejúspěšnější maturantkou. Společnou třetí příčku pak obsadili Albert Matějka, Natálie Kocmanová, Lenka Svatoňová a Martin Zeman.

Specifiky online výuky lze snad vysvětlit nebývalý počet 39 vyznamenání, přičemž hned 14 jich napočítáme v prvním ročníku. Mezi třídami byla v tomto nejúspěšnější loňská 1. L s 6 vyznamenanými, za ní vynikly 1. C, 4. A a 3. D.  Nejlepší průměrný prospěch jsme v jednotlivých ročnících zaregistrovali u 1. L (jediná pod 2,0), 2. L, 3. D a 4. C, pomyslná stříbra putují za žactvem 1. C, 2. A, 3. L a 4. L.

  - RNDr. Stanislav Koňařík -

Premianti 1 Premianti 2