Schola Pragensis 2011

"Kvalita se sama neprodá" – také proto jsme se 24. – 26. 11. 2011 opět zúčastnili Scholy Pragensis. Náš stánek využil osvědčené loňské místo, doznal však několika změn s cílem doladit vizuální styl. Propagace byla vytvořena v typické trojbarvě, menším upgradem prošlo logo a značka "oavin.cz", nadále používáme slogan "Tradice na dobré adrese", základní písmo je Century Gothic.

Novou dominantu expozice tvořila velká barevná plachta, přepracovány byly plakáty o učebních plánech, turistických dnech a Regionálním veletrhu fiktivních firem; představili jsme též snímky z fotosoutěže. Vylepšila se trička hostesek, oblíbený cestovatelský kvíz o ceny jsme letos prezentovali na kvalitním LED displeji (výherní listina ve formátu pdf k nahlédnutí). Návštěvníkům stánku, jejichž počet odhadujeme na 2½ tisíce, jsme nabídli prospekty, kalendáře s učebními plány, průpisky a nově i bonbóny s logem akademie.

Pro studentky ze 3. C, 3. D, 4. C a 4. D představovala práce na výstavě chvályhodnou pomoc škole i zajímavou praxi z MICE marketingu. Jmenovitě oceňme Petru Kalvovou, Elišku Procházkovou a Martinu Švindlovou ze 4. C, které zajistily obě sobotní směny a provedly deinstalaci stánku. Dík náleží zúčastněným profesorům a speciálně našemu absolventovi Davidu Chlumskému. Autorem a organizátorem expozice byl RNDr. Stanislav Koňařík.

Děkujeme všem, kteří náš stánek navštívili – Vašeho zájmu si velmi vážíme.